در عصری که «عصر اطلاعات» نامیده میشود و میتوان بهراحتی از منابع متعدد و فراوانی که در اطرافمان وجود دارد اطلاعات و دانش را بهدست آورد. اما باز هم میبینیم که بیشتر افراد اوقات خود را با شبکههای اجتماعی پر میکنند غافل از اینکه رقابت در این دنیا روز بهروز سختتر و شدیدتر میشود و میزان تقاضا بهصورت روزانه افزایش مییابد و تنها راه پیشی گرفتن از سایرین کسب اطلاعات بیشتر و دانستن زیاد است.
اینترنت یکی از بهترین منابع برای هوشمندی بیشتر و آماده کردن خود برای رسیدن به موفقیت است. البته اگر شما واقعا تصمیم داشته باشید تا عمیق بکاوید و زمان خود را صرف جستجو در سایتهای مناسب کنید. اگر بهدنبال رسیدن به این هدف هستید حتما سری به این سایتها زیر بزنید.
۱ – دیتاکمپ (DataCamp)
دیتا در حال بزرگ شدن است و دیتاکمپ مسیری است بهسوی یادگیری کدنویسی و علم داده. فرآیند سیستم آموزشی این سایت به حدی ساده و راحت است که به کاربر کمک میکند تا دید مناسب و بهتری نسبت به کدنویسی پیدا کند. با اینکه تمام دورههای این سایت از ماهیانه گرفته تا سالیانه؛ پولی است؛ اما قطع بهیقین اگر برای این سایت وقت کافی بگذارید در پایان باهوشتر میشوید.
۲ – TED-Ed
سایت تد (TED) پلتفرمی را در اختیار شما قرار میدهد که میتوانید به درسهای ویدئویی مختلف که توسط کارشناسان خبره ارائه شده دسترسی داشته باشید. ایده پشت این وبسایت ارائه درسهایی است که ارزش اشتراکگذاری برای کاربرانی را داشته باشند به دنبال موضوعات خاص هستند. شما میتوانید با پخش کردن این ویدئوها که برخی از آنها حتی جوایزی هم کسب کردهاند پایهگذار یک بحث جدید بین کسانی باشید که به آن موضوع علاقه دارند.
۳ – Instructables
این سایت از شما میخواهد هر چیزی که علاقه دارید را یاد بگیرید. با استفاده از دستورات ساده و ویدئوهای سرگرم کننده و جذاب و مفرح میتوانید دانش خود را بالاتر ببرید. اگر شما هم کارشناس و صاحبنظر هستید میتوانید ساختههای خود را روی سایت قرار دهید و آن چیزی را که میدانید با سایر مردم دنیا به اشتراک بگذارید.
۴ – پروژه گوتنبرگ (Project Gutenberg)
در این سایت شما به یک کتابخانه دیجیتال دسترسی دارید و میتوانید هر آنچه که خواستید را دانلود کنید. سایت مذکور با داشتن بیش از ۵۰ هزار کتاب الکترونیکی برای خواندن و یا دانلود کردن؛ مطمئنا به شما کمک میکند تا سطح دانش خود را ارتقا دهید. حتی اگر ایده و نظری داشته باشید؛ این وبسایت به شما این امکان را میدهد که کتاب الکترونیکی رایگان خود را بسازید و با دیگران به اشتراک بگذارید.
۵ – Udemy
اگر شما کسی هستید که به موضوعات مختلف علاقه دارید؛ این سایت با بیش از ۳۰ هزار دوره در زمینههای متفاوت به شما منبع بسیار خوبی ارائه میدهد. این موضوعات هم گستردگی خیلی زیادی دارد و هم اینکه توسط کارشناسان هر حوزه توسعه یافته است.
۶ – مدرسه عکاسی دیجیتال (Digital Phtography School)
فرقی نمیکند که یک تازهکار مبتدی باشید یا اینکه تا حدی مهارت داشته باشید؛ مدرسه عکاسی دیجیتال به شما هر اطلاعاتی که برای مهارتهای عکاسی نیاز دارید را ارائه میدهد. این سایت شامل مجموعهای ارزشمند از مقالات متعدد و یک تالار گفتمان است که امکان ارتباط با سایر عکاسان و به اشتراکگذاری تجربیات آنها را فراهم میکند.
۷ – کرسرا (Coursera)
در سایت کرسرا؛ با بیش از ۸۰۰ دوره از موضوعات مختلف از جمله مهندسی مالی؛ تاریخ اینترنت و … روبرو هستید. بهعنوان یک پلتفرم آموزشی؛ کرسرا شما را قادر میسازد تا دانش خود را روی موضوعات متفاوت افزایش دهید.
۸ – لایفهک (LifeHack)
بیانصافی است اگر که این مقاله را بدون اشاره به لایفهک به پایان برسانیم. این وبسایت به شما کمک میکند تا به اطلاعاتی دسترسی پیدا کنید که باعث بهبود و پیشرفت خلاقیت شما میشود؛ به شما در نزدیک شدن و رسیدن به اهداف کمک میکند و ارتباطات شما را بهبود میدهد. با اطلاعاتی که از این سایت بهدست میآورید میتوانید فرد بهتری شوید و در جامعه با سهولت بیشتری به کندوکاو بپردازید. موضوعاتی که روی سایت قرار گرفته شامل ارتباطات؛ خلاقیت؛ اختراع؛ تربیت فرزند؛ کار و سایر مباحث میشود. اگر میخواهید در این دنیای پر از رقابت حرفی برای گفتن داشته باشید تمام این مباحث به شما کمک میکند.