زهرا نعمتی

پایگاه خبری رسمی کمیته بین المللی پارالمپیک شش ورزشکار را برای دریافت عنوان بهترین ورزشکار ماه نوامبر ۲۰۱۵ معرفی کرد.

به نقل از فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان، در میان این شش ورزشکار، نام زهرا نعمتی، بانوی پرافتخار تیم ملی تیر و کمان جانبازان و معلولان، نیز به چشم می‌خورد.

نعمتی در ماه نوامبر موفق شد سهمیه ورودی به بازی های المپیک را کسب کند و پس از اسکار پیستوریوس که به عنوان اولین مرد دارای معلولیت در رقابتهای المپیک شرکت کرد، این بانوی ایران نخستین زن دارای معلولیت است که در این رقابتها شرکت خواهد کرد. وی همچنین سهمیه ورودی بازی های پارالمپیک ۲۰۱۶ را هم در تایلند کسب کرد.

علاقمندان می توانند تا روز چهارشنبه، ۱۸ آذر ماه، ساعت ۱۲ به صفحه اصلی وب سایت کمیته بین المللی پارالمپیک به آدرس www.paralympic.org مراجعه کرده و در ستون سمت راست، نام نعمتی را انتخاب کنند.

بارگذاری بیشتر مطالب مرتبط
بارگذاری در نمایه

۲ نظرات

  1. امیر عربلو

    ۱۳۹۶-۱۱-۱۱ at ۷:۴۶ ب.ظ

    زهرا نعمتی

    پاسخ

  2. احمدرضا

    ۱۳۹۶-۱۱-۰۹ at ۷:۳۳ ب.ظ

    زهرا نعمتی

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بررسی

نسل جدید زنان در افغانستان، جسور و مبارز

تصویری که از افغانستان و شاید بیشتر کشورهایی منطقه خاورمیانه در ذهن ما نقش بسته تصویری است…