شبکه های ماهواره ای منحرف
فرهنگ مبتذل غربی که از طریق برنامههای ماهوارهای بین مسلمانان رواج یافته و گاهاً جای گزین ارزشهای اصیل و اسلامی آنها می شود؛ مانند شیطان گام به گام از نظر اعتقادی و اخلاقی افراد را منحرف میکند به طوری که هر فرد خود میتواند ترویج کننده آن فرهنگ باشد.
متأسفانه استفاده از ماهواره -بخوانید تکنولوژی شیطانی- عادات زشتی را در جامعه ترویج میدهد و باعث میشود که گوهر تقوا از بین برود. بسیاری از شبکههای ماهوارهای منشأ فساد هستند و آثارشان بر تربیت انسانها بسیار مخرب است. ظاهر زیبا، جذاب و فریبنده این دستگاه تاکنون خانوادههای زیادی را گرفتار کرده و اگر حساسیت نشان داده نشود و مراقبت صورت نگیرد، آمار خانوادههای گرفتار در این دام روز به روز افزایش خواهد یافت.
آرام، بی سرو صدا و نامرئی و تدریجی بودن از ویژگیهای این جنگ نرم است که به مراتب از جنگ سخت دشوارتر است. پیشگیری و مراقبت بر عدم ابتلا به دام دشمن بسیار سودمندتر از درمان است، بنابراین باید مقابل هجمههای مخرب هوشیار بود.
* ماهواره در پی القای سبک زندگی شیطانی است
باید اذعان داشت که ماهواره همانند اینترنت مانند چاقوی دولبه نیست که هم استفاده صحیح وهم غیر صحیح داشته باشد.در واقع ماهواره، مانند شراب است که ضررهای آن بیشتر ازمنافع آن است و درمانی در آن نیست.
در مجموع دو هزار و ۲۰۰ شبکه ماهواره ای میبینیم که که حدود ۱۲۰ شبکه آن فارسی زبان است و ۵۰ شبکه به طور مستقیم در دسته بندی سبک زندگی قرار می گیرند که با فرهنگ ما سازگار نیستند.
با بررسی بیشتر میتوان دریافت که معمولا سریال های پخش شده از این شبکهها، ساخت «شبکههای خصوصی» کشورهای کلمبیا، ترکیه و آسیای جنوبشرقی است که در تلویزیونهای خودشان پخش نمیشود.
اکثر سریالها با موضوع روابط جنسی و دوستی با جنس مخالف در “قبل” و “بعد” از ازدواج است که این مطالب را به مخاطب القا میکند و سبب ازبین رفتن قبح طلاق می شود.متأسفانه در پی آثار مخرب ماهواره شاهد هستیم برخی برای طلاق خود که به عنوان «بدترین حلال» تعبیر شده است، جشن هم میگیرند.
از میان رفتن قبح روابط زن و مرد، بی احترامی به ژدر و مادر، برگزاری جشن طلاق، سوق جوانان به داشتن خانوادهای بی قید “ازدواج سپید- روابط سیاه- “، بی بند و باری و بدحجابی کمترین آثار ماهواره است که این روزها شیوع ژیدا کرده است. درواقع ماهواره در پی القای سبک زندگی شیطانی است.
انجام کارهایی برای چشیدن طعم خوشحالی ظاهری و نامعقول، خیانت به شریک زندگی و پاسخ به خیانت در جواب خیانت شریک زندگی در سریالهای ماهواره امری عادی است. از میان بردن حیا در برنامه های مکمل این شبکهها تنها برای توجیه درست بودن سبک شبکه دیگر موضوعی است که به هوشیاری دشمن انجام شده است.
* ماهواره و بلوغ جنسی در کودکان
در خصوص حکم فقهی استفاده خانواده های ایرانی از ماهواره باید توجه داشت، مجوز استفاده از هر وسیله ای به نوع استفاده آن بستگی دارد، در خصوص ماهواره بهره مندی از برنامه های علمی بالامانع و دیدن برنامه هایی که فرهنگ غربی و سبک و سیاق زندگی آنها را ترویج می کند، حرام است.
دستگاه آنتن ماهوارهاى از این جهت که صرفاً وسیلهاى براى دریافت برنامههاى تلویزیونى است که هم برنامههاى حلال دارد و هم برنامههاى حرام، حکم آلات مشترک را دارد، لذا خرید و فروش و نگهدارى آن براى استفاده در امور حرام، حرام است و براى استفادههاى حلال جایز است، ولى چون این وسیله براى کسى که آن را در اختیار دارد زمینه دریافت برنامههاى حرام را کاملًا فراهم میکند و گاهى نگهدارى آن، مفاسد دیگرى را نیز در بر دارد، خرید و نگهدارى آن جایز نیست، مگر براى کسى که به خودش مطمئن است که استفاده حرام از آن نمیکند و بر تهیه و نگهدارى آن در خانهاش مفسدهاى هم مترتّب نمیشود، لکن اگر قانونى در این مورد وجود داشته باشد باید مراعات شود. (استفتائات مقام معظم رهبری)
با توجه به حکم شرعی ارائه شده در خصوص استفاده از ماهواره توجه به چند نکته ضروری است.
۱- اگر ماهواره، فقط برای تقویت شبکه های ایران باشد و قابلیت استفاده از شبکه های مفسده انگیز جهانی را نداشته باشد، هیچ اشکالی ندارد.
۲- اگر قابل استفاده برای شبکه های مفسده انگیز هم باشد این چند صورت دارد.
الف- اگر به خودش مطمئن نباشد و شاید استفاده حرام از آن بکند در این صورت حرام است.
ب- اگر بر تهیه و نگهدارى آن در خانهاش مفسدهاى مترتّب باشد در این صورت نیز حرام است.
ج- اما اگر کسى به خودش مطمئن باشد که استفاده حرام از آن نمىکند و بر تهیه و نگهدارى آن در خانهاش مفسدهاى هم مترتّب نمىشود اشکالی ندارد.
۳- همه این ها در صورتی است که از نظر قانونى در این مورد منعی وجود نداشته باشد، امّا اگر از نظر قانون منعی وجود داشته باشد باید مراعات گردد.
متأسفانه بسیاری از خانواده های ایرانی از برنامه ها و سریال هایی شبکه هایی استفاده می کنند که استحکام کانون خانواده و ریشه ارزش های فرهنگی ایرانی – اسلامی را هدف قرار داده است.
یاری رساندن و سرپرست قرار دادن کفار و الگوگیری از سبک و شیوه زندگی آنها که قطعا مقابل الگو و سبک زندگی مسلمانان است، کاری ناپسند و از نظر شرعی حرام است.
از پیامدهای سوء ماهواره تماشای خانوادگی و بدون در نظر گرفتن گروه های سنی است. کودکان و نوجوانان قربانیان بی توجهی والدین هستند چرا که دیدن برنامه های ماهواره به ویژه سریال ها، کوتاه کننده دوران کودکی و مخرب بزرگسالی آنان می شود.
از بین رفتن زمینه های تقوا در کودکان را از مهم ترین پیامدهای سوء دیدن برنامه های ماهواره ای است. کسی که زمینه های پرورش تقوا را در کودکی از دست داده باشد، در پذیرش بذر هدایت و رشد معنوی، مستعد نخواهد بود و بازکشت او به شیوه درست زندگی راحت نخواهد بود.
بلوغ جنسی زودرس، میل به ارتباط جنسی با جنس مخالف، ارتباط با همجنس و از بین رفتن عفت و حیا از پیامدهای سوء دیدن برنامههای ماهوارهای در بین کودکان و نوجوانان است و درگیر شدن با این مسائل نه تنها باعث آزار روحی و جسمی کودک شده بلکه او را از داشتن زندگی سالم زناشویی در آینده بینصیب میکند.
* حمله به ساحت خانواده در دستور کار برنامههای شبکههای ماهواره ای
خانواده به عنوان یک نهاد اجتماعی نقش مهم در روند سعادت، شقاوت و کلیت انسان بازی می کند. در واقع این خانواده است که شخصیت فرزندان را ساخته و آنها را منطبق و سازگار با الگوهای جامعه بار می آورد، اما خانواده همیشه مادر به نگه داشت انسجام و هدایت اعضا به سمت یک هدف نیست و برخی از اوقات دچار گسست در بین اعضای خود می گردد که در نهایت این فاصله می تواند منجر به فروپاشی این نهاد بسیار مهم شود.
در سال های اخیر طلاق به مانند یک موریانه پایه های خانواده ایرانی را فروریخته و در هیچ زمانی مانند عصر حاضر جامعه ما دچار خطر انحلال کانون خانواده و آثار سوء ناشی از آن نبوده است. آیا رو به گسترش طلاق حاکی از رشد دو برابری میزان طلاق در یک فاصله زمانی ده ساله از ۱۳۷۵ تا سال ۱۳۸۵ بوده است.
یافته های تحقیقات نشان داده است که در مجموع ساختار خانواده هایی که از شبکه های ماهواره ای استفاده نمی کنند در مقایسه با خانواده هایی که از شبکه های ماهواره ای استفاده می کنند، استحکام بیشتری دارند.
دشمن می خواهد به ساحت خانواده حمله کند زیرا خانواده محور انتقال فرهنگ از نسلی به نسل دیگر است وقتی خانواده متزلزل شد این انتقال به درستی صورت نمی گیرد و زمانی که خانواده نتواند این امر را انجام دهد رسانه تربیت نسل بعد را برعهده می گیرد و گسست نسل ایجاد می شود.
حال که دشمن در جنگ سخت ناامید شده است با جنگ نرم و استحاله درونی می خواهد از قدرت موتور انقلاب بکاهد و با حیا زدایی، ایمان و باورهای دینی مردم را کاهش دهد تا درنتیجه حمایت مردم از نظام دین سالار کم شود ولی تا این لحظه به هدف خود نرسیده است. این هجوم دشمن و هزینه های فراوانی که در این زمینه انجام می شود نشان دهنده موفقیت جمهوری اسلامی در ارائه الگوی رفتاری مقتدر و صاحب سبک در دنیا است که اگر این فشار ها و تحریم ها نبود صدور انقلاب اسلامی با سرعت بیشتری صورت می گرفت.
طبق آمارهای ارائه شده توسط غربی ها در کشورهای اروپایی حدود یک سوم فرزندان متولد شده خارج از چارچوب ازدواج به دنیا می آیند، با دیدن وضعیت امروز غرب می توان ترمز این حرکت به سمت غرب را گرفت.
با راهکارهای آموزش مهارت های زندگی، آموزش سواد رسانه ای، هویت یابی، تعریف صحیح سبک زندگی اسلامی ایرانی با پیوست رسانه ای، تعمیق باورهای دینی با آموزش اصول دین، آگاه سازی خانواده و بیان اثرات مخرب شبکه های ماهواره ای، احیای خورده فرهنگ ها مانند شب نشینی ها، احیای زیارت قبور درعصر پنج شنبه ها که سبب زنده شدن یاد مرگ می شود، احیای جلسات و روضه های هفتگی خانوادگی و رزق حلال می توان با این هجمه دشمن مقابله کرد.
* استفاده از ماهواره و کاهش مطلوبیت مناسبات خانوادگی
با توجه به تغییرات صورت گرفته و رشد تکنولوژی، شاهد پیدایش رقبای جدیدی در کنار خانواده نظیر رسانههای ارتباط جمعی در امر جامعه پذیری افراد هستیم. در بین رسانههای متنوع و نوین می توان از ماهواره به عنوان یکی از پر مخاطب ترین رسانهها در سراسر دنیا یاد کرد که امروزه نقش مهمی در رشد شخصیت افراد بازی میکند.
بر اساس نتایج بدست آمده از تحقیقات، ماهواره در بروز طلاق تأثیرگذار بوده است. بنابراین لازم است برنامهریزیهای اساسی در جهت گذران اوقات فراغت خانوادهها در داخل کشور تهیه گردد، تا خانوادهها جذب شبکههایی که با قصد و بدون قصد تنها در جهت افزایش در آمد شخصی و منافع گروهی و حزبی و تخریب ارزشهای خانواده های ایرانی فعالیت میکنند، نشوند.
امروزه بسیاری از خانوادهها سعی می کنند از طریق شبکههای ماهواره و تلویزیونهای کابلی ارتباطات دورن مرزی و برون مرزی خود را بسط دهند. استفاده از ماهواره موجب شده که تجربه روابط بین فرهنگی با ارزانترین هزینه عملی شده و استفاده از این شبکهها در سطحی فزاینده تسهیل شود، غافل از اینکه گسترش تمامی این ارتباطهای شفاهی موجب افزایش تناقضها در روابط انسانی می شود و جالب تر اینکه در این دنیای شفاف اطلاعات، به دلیل کاهش تعاملهای رو در رو انسانها بسیار کمتر از گذشته قادر به درک نیازهای یکدیگر می شوند.
از آنجاییکه ماهوارهها با دقت، تعهد و وسواس خاصی سریالهایی را برای مخاطب ایرانی و فارسی زبان پخش میکنند که موضوع اصلی اکثر آنها روابط خانوادگی و زناشویی است؛ لذا این رسانهها تأثیرات منفی زیادی در خانوادههای ایرانی میگذارد، بنابر این هر چه میزان استفاده از شبکه های ماهواره ای بیشتر شود، مطلوبیت مناسبات خانوادگی ضعیف تر میشود. اصولا خانوادههایی که از شبکههای ماهوارهای استفاده نمیکنند به مراتب از مناسبات خانوادگی، روابط والدین و فرزندان و روابط زناشویی و اعتماد زناشویی بهتری در قیاس با خانوادههایی که از شبکههای ماهوارهای دیدن میکنند، برخوردارند.
از سویی کسانیکه از شبکههای ماهوارهای استفاده میکنند بیشتر از طبقات بالا و پایین جامعه هستند و چون شبکههای ماهوارهای بیننده خود را با انواع رفتارهای زناشویی آزاد و بی قید و بند آشنا کرده و با تکرار آن، این روابط را در مخاطبین درونی کرده و مقدمات شکل گیری گرایشات جدید را در مخاطبین ایجاد میکنند، گرایشات نو پدید در اثر کثرت به ارزش و هنجاری در جامعه تبدیل میشوند و به صورت رفتاری ملموس در زندگی مردم بروز میکنند و بدین نحو گرایشات منفی ایجاد شده باعث تضعیف مناسبات خانوادگی میشوند و از سویی دیگر از آنجا که در طبقات بالای جامعه مطلوبیت روابط عاطفی و مناسبات خانوادگی نسبت به طبقات میانتر جامعه کمتر است، به همین خاطر میتوان گفت؛ دیدن شبکههای ماهوارهای نیز این عدم مطلوبیت را تشدید میکنند.
* پیشگیری استفاده از ماهواره با آموزش مهارتهای سبک زندگی اسلامی
به نظر میرسد اعضای خانواده در جامعه ایرانی امروز نیازمند آموزش مهارتهای زندگی است که می توان با دادن آموزش مهارتهای زناشویی به بهبود در روابط و مناسبات خانوادگی کمک شایانی کرده و از اثرات منفی محصولات ماهواره ای جلوگیری و یا آن را به حداقل رساند.
سازمان های فرهنگی به خصوص صدا و سیما باید به تقویت آموزهها و باورهای الهی و دینی در جامعه توجه ویژه داشته باشد، زیرا که انسجام خانوادگی تأثیر فوق العاده دارد. به عبارت دیگر، باورهای دینی مهمترین منبع و عامل حمایت کننده است که می تواند افراد را در برابر خطرات و امواج منفی بیمه کند.
مطالعات صورت گرفته در ایران نشان داده است که خانواده ها و به ویژه زنان ایرانی به سریال های فارسی دو بله شده که موضوع خانوادگی دارند علاقهمندند. به نظر میرسد دستندکاران شبکه های ماهواره ای نیز این نکته را به خوبی دریافته و به همین جهت حجم چشمگیری از برنامههای خود را به این موضوعات اختصاص دادند.
از نظر بسیاری از کارشناسان، در عصر جهش ارتباطات، می توان جلوی ارسال امواج ماهواره و رسوخ آموزهها و هنجارهای غیر خودی را در درون کانون خانوادهها سد کرد، اما میتوان در پرتو ارائه مبانی هنجاری خود در رسانههای خاص به مقابله با شبیخون فرهنگی بیگانه پرداخت.
برای مثال می توان با ایجاد شبکههایی مخصوص نمایش لباس و مد و ارائه الگوهای ایرانی – اسلامی و به نظارت اهل فن، بخش عمدهای از تأثیر منفی برخی از شبکههای ماهواره را تعدیل کرد.
به نظر میرسد باید بر لزوم غنی سازی برنامههای رسانه ملی تأکید کرد. در خصوص آشنایی با شبکه های ماهواره ای و محتوای مطالب آنها و … لازم است که سازمان های فرهنگی و آموزشی به برگزاری کارگاههای آموزش اقدام کنند.
وجود چنین کارگاههای آموزشی علاوه بر اینکه نوجوانان و جوانان را در جریان تکنولوژی جدید قرار میدهد، آنها را در جریان آسیب های ناشی از استفاده افراطی هم قرار خواهد داد. همچنین با توجه به اینکه هر چه اوقات فراغت افراد بیشتر باشد بیشتر به سمت شبکههای ماهواره ای کشیده می شدند، پیشنهاد میشود با فراهم ساختن زمنیههای لازم برای گذراندن اوقات فراغت افراد زمینههای لازم برای گذراندن اوقات فراغت، آنها را از استفاده افراطی از شبکههای ماهواره به سمت انجام فعالیتهای مفید و ثمر بخش هدایت کرد.
غنی کردن کردن برنامههای داخلی صدا و سیما، شناختن نیازهای افراد جامعه، تعلیم، آگاهی بخشیدن و آشنا کردن اعضای خانواده با اثرات منفی و مخرب برنامههای شبکههای ماهوارهای توسط جامعه شناسان، روانشناسان و علما بهترین راه مبارزه با شبکههای ماهواره است.
* بازگشت به فرهنگ غنی اسلامی، راهی در مقابل فرهنگ مخرب ماهواره
عصر حاضر را که عصر دوم رسانه ها و یا عصر ارتباطات مینامند؛ پیشرفت علوم و فناوری، چنان رشد سریعی دارد که توان مقاومت در برابر آن به سختی امکان پذیر است و راه اندازی شبکههای متعدد ماهوارهای در سرار دنیا نیز میتواند موجب نوعی جنگ روانی عظیم شود. حتی اگر بخواهیم ابعاد منفی را نادیده بگیریم و جنبههای مثبت موضوع مورد بحث را که ممکن است مفید وسازنده هم باشند در نظر آوریم، باز هم این واقعیت وجود دارد که کشورهای دریافت کننده امواج، هیچ گونه نقش و دخالتی در انتخاب برنامه نخواهد داشت و این امر برخلاف اصل حاکمیت دولتها در عرصه حقوق بین الملل است.
القائات شبکه های ماهواره به مخاطبان خود تا حدی زیاد تأثیر گذار است که به هیچ عنوان نمی توان ا دعا کرد بزرگسالان ازآسیب های آن مصون هستند و تنها باید نوجوانان و جوانان را در این خصوص واکسینه کرد. سریال های ماهواره ای عاملی در تحول بسیاری از خانواده های ایرانی می باشند، زمانی که اعضای خانواده ساعت ها به مشاهده برنامه های مختلف ماهواره از جمله سریال های خانوادگی می پردازند، رعایت بسیاری از ارزش ها از جمله حریم میان زن و مرد برای آن ها کم رنگ می شود؛ هم اکنون دختران و پسران جوان تحت تاثیر شبکه های ماهواره ای خیلی راحت بدون در نظر گرفتن جنس با یکدیگر ارتباط برقرارمی کنند، به گونه ای که شاهد افزایش ارتباطات نامشروع خانوادگی هستیم و ارزش هـای خانوادگـی که در پناه آن ارتباطات میان زن و مرد نامحرم محدود می شد، کنار گذاشته شده است.
با توجه به مضراتی که برای دیدن ماهواره برشمردیم و همچنین بحث مسلمان بودن و مذهبی بودن ما که مطرح می شود، خود این امر باعث می شود که ما ماهواره را نگاه نکنیم و سعی کنیم به سمت آن نرویم و الّا علاوه بر اثرات سوئی که می تواند برای جامعه اسلامی داشته باشد با اعتقادات ما کاملا منافات دارد و انسان نمی تواند به مقصد نهایی خود که ایمان به خدا باشد برسد.
آنچه مهم است یافتن راه حلی برای بازگشت به ریشهها و به دست آوردن انگیزههایی است که پیکر جامعه اسلامی را در برابر این گونه میکروب ها حفظ و مقاوم کند و همچنین رسیدن به راههای اساسی و بنیادی برای حل معضل مفاسد اجتماعی،به دلیل آلوده شدن به گناهان، که امری طاقت فرسا است.
در بسیاری از موارد ثابت شده که عامل اصلی عقب افتادگی مسلمین و افول تمدن آنها و تأخر در امر دین و دنیا، روی گردانی و تخلف از قوانین و مقررات الهی در زندگی است، پروردگار متعال میفرماید{مَن أعرَضَ عَن ذِکرِی فإنّ لَهُ مَعِیشَهً ضَنکاً و نَحشُرُه یَومَ القیَامَهِ أعمَی}(طه/ ۱۲۴). «هرکس از یاد من (و تبعیت از احکام دین) روی گردان شود، زندگی تنگ و سختی خواهد داشت».
ناشناس
2020-12-15 at 11:53 ب.ظ
دروغه
ABOLFAZL LOVE ATENA
2019-12-22 at 8:25 ب.ظ
ماهواره که همش از اون فیلم ها که نمیگزاره
LOVE
2019-12-22 at 8:24 ب.ظ
ماهواره خیلیییی خوبه شایدم بعضی از جا ها یک صحنه داشته باشه
نفس
2019-01-13 at 4:25 ب.ظ
عالی بود دستتون درد نکنه
نگار
2019-01-17 at 2:00 ب.ظ
خوب بود.به نظر من خیلی آموزنده بود.ولی ماهواره اونقدر ها هم بد نیست.
هموطن
2021-02-09 at 8:32 ب.ظ
شبکه های داخلی هرکدام یک فیلم را بصورت نوبتی پخش می کند برین صورت که تا پایان هفته آن فیلم لااقل ۱۰ بار از تلویزیون پخش ش شده که بیننده را دچار حس ناخوشایند می کند بعبارت بهتر به شعور تماشاگر بنوعی توهین شده است سوال اینجاست بودجه عظیم سازمان صدا و سیما چه بر سرش آمده است
مهلا
2018-12-22 at 8:47 ب.ظ
عالی بوددد
ناشناس
2018-12-19 at 7:54 ب.ظ
خوبه. همچنان عالی هرکی ماهواره داره جمع کنه فوش ندین ل.ط.ف.ء
فاطمه
2018-12-03 at 12:35 ق.ظ
مطالب جالب بودن کاملا موافقم ولی این موضوع هم هست که شبکه های خود ما باید اینقدر پیشرفت داشته باشن و در این باره سعی خودشون رو بکنن که برای مردم جذابیت داشته باشن و دیگه به اون سمت کشیده نشن و ماهواره ها براشون جذابیتی نداشته باشه.
محسن
2018-11-25 at 7:05 ب.ظ
سلام
عزیزان عالی بود مرسی از همایت کننده ها …..مخالفا خخخخخخخخفه شید لطفا
ناشناس
2018-11-18 at 6:23 ب.ظ
من نظری ندارم چون ددسم این بود برام اصلا اینا مهم نیست 😐😐😐
شبانه
2018-12-01 at 1:49 ب.ظ
خیلی عالی بود ممنونم از شمان عزیزان
اوين
2018-10-28 at 11:44 ق.ظ
خیلی ممنونم دستتون درد نکنه ولی فکر نکنم که مردم این سایت رابخواننددرواقع برای این سایت مفید وقت ندارند
نرگس
2018-04-15 at 5:13 ب.ظ
عاللللییی بود
نرگس
2018-04-15 at 5:12 ب.ظ
سلام عالی بود
آیسان
2018-02-19 at 6:47 ب.ظ
دسستتون درد نکنه عالییییییییییییییییییییییی بود
بیتا
2018-11-11 at 11:14 ب.ظ
واقعا عالی خوشم اومد
امیر
2018-01-21 at 5:52 ق.ظ
ببینید.جلوی تکنولوژی رو نمیشه گرفت.الان موبایل از ماهواره بسیار خطرناکتر و دم دست تره.باید فرهنگ سازی بشه.من قبلا نصاب ماهواره بودم.مشکل از صدا و سیمای ماست.بنده چند بارم به دوستان عرض کرده بودم.بحث فرهنگ سازیش به کنار.چون بسیار مفصله.ولی من خودم شاهد بودم زمانیکه برنامه دورهمی یا خندوانه یا حتی بعضی از سریالهای خوب و سرگرم کننده مثل پژمان پخش میشد.وقتی در زمان پخش اینها وارد خونه مردم میشدم میدیدم که اکثر قریب به اتفاق مردم مشغول تماشای این برنامه ها هستن و ماهواره رو خاموش کردن و الانم سریال لیسانسه ها هم خوب بین مردم جا باز کرده.اگر صدا و سیما میخواد با ماهواره مبارزه کنه یکی از گزینه هاش تولید و پخش این برنامه هاست.مردم از سر ناچاری ماهواره نگاه میکنن.
نفس
2018-11-01 at 9:08 ق.ظ
باهات موافقم
فائزه
2018-01-15 at 9:00 ب.ظ
لایککککککک👍👍👍👍👍👍
فاطی
2017-12-18 at 12:14 ق.ظ
عالی بوووووود
abbas
2017-12-07 at 1:03 ب.ظ
بددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد
فاطیما
2017-11-18 at 11:26 ب.ظ
عالی بود خیلی ممنونم
ناشناس
2017-12-07 at 8:28 ب.ظ
🙉
ناشناس
2017-12-18 at 7:33 ب.ظ
کی گفته اخه
۱
نرگس
2018-04-15 at 5:14 ب.ظ
ببخشید میتونی منو ببری توگروه
سجاد سیف
2018-04-15 at 5:53 ب.ظ
سلام کدام گروه؟
اسنما
2018-11-30 at 8:48 ب.ظ
تو بدی این خیلی هم خوبه
صاحب زاده
2017-11-04 at 2:45 ب.ظ
خیلی خوب بود
سپاس
فاطمه?
2017-05-04 at 7:11 ق.ظ
سلام من یه سوال داشتم…شوهرم خیلی ماهواره میبینه احساس میکنم ک کم کم داره نظرش دربارم عوض میشه و توقعاتش میره بالا،من کمی اعتماد بنفسم پایینه و هر لحظه اگه از یکی تعریف کنه زود جبهه میگیرم و دلم میشکنه.دست خودم نیس اخه من از هر لحاظی بخودم میرسم و واسه شوهرم ارزش قاعلم،واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم..من ۱۹سالمه دوساله ازدواج کردم و از شوهرم ۱۰سال کوچکترم و الان یه پسر۹ماهه دارم،قدم ۱۷۶وزنم۶۵هستم اینارو گفتم بدونید زیادم بدترکیب نیستم راستش خودم نه ولی همه میگن شبیه سلناگومزی…ترخدا کمکم کنید مشکلم حل بشه دارم دیوونه میشششششم?
سجاد سیف
2017-05-04 at 10:49 ق.ظ
با سلام
برای حل مشکل خوذ با یک مشاور خانواده ارتباط برقرار بفرمایید
ليا
2017-12-14 at 10:19 ق.ظ
افریییییییییییییییییییییییییننننننننن
LOVE
2019-12-22 at 8:28 ب.ظ
کی گفته
ناشناس
2019-01-01 at 7:34 ب.ظ
اگه ماهواره نگاه کنن لخت میشوند
امیر رضا
2017-11-22 at 8:17 ب.ظ
میشه یه راحتی کمکتون کرد این که کاری نداره آدمهای زیادی اینجوری بودن و درستشون کردم
حالا
2017-12-03 at 6:23 ب.ظ
خیلی متاسفم با یه مشاور حانواده مشورت کن
لیلی
2017-12-09 at 8:21 ب.ظ
ببین عزیز دلم هر روز آرایشگاه اینا برو باهاش احساسی باش ب رنگ ماهات لباس اینا برس لباسای خودنما بپوش لاک قرمز بزن سعی کن ماهواره رو از خونت جمع کنی
آرام
2019-01-06 at 11:14 ق.ظ
پنجاه درصدش اینه بقیش به خود شوهرش بستگی داره
یگانه
2017-12-13 at 9:08 ق.ظ
به نظر من شما به خود و همسرتان شک و تر دید داری شما با ید با همسر صحبت کنیدو مشکل را بر طررف کنید
محمدامین
2016-12-20 at 3:19 ب.ظ
خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب
negin
2016-12-11 at 1:22 ق.ظ
خوب بود
Mahsa
2016-12-06 at 7:53 ب.ظ
خوب بود
جاوید
2016-12-04 at 6:32 ب.ظ
متشکرم
جاوید
2016-12-04 at 6:31 ب.ظ
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی و کاملللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل جاتون رو چشم ما همیدوارم موفق شوید
شیوا
2016-02-07 at 7:28 ب.ظ
اگه میشه مطالب بیشتری بزارید ولی در عین حال خوب بود. ممنونم.
سجاد سیف
2016-02-07 at 7:33 ب.ظ
سلام دوست عزیز
مطالب زیادی درباره شبکه های ماهواره ای در داخل سایت آماده داریم با استفاده از گزینه سرچ بالای سایت کلمه ماهواره رو سرچ کنید و مقاله های بیشتری رو مشاهده بفرمایید
موفق باشید
محمدرضا
2016-01-29 at 8:53 ب.ظ
عالی بود خیلی ممنون استفاده کردیم لطفا مطالب بیشتری بزارید
zx6zx
2016-01-18 at 7:28 ب.ظ
خیلی عالی بود⭐⭐⭐
نگار
2015-12-30 at 3:14 ب.ظ
ممنون عالی بود
یه کسی
2015-12-25 at 12:48 ب.ظ
چرت تر از این نمی شد.
سجاد سیف
2015-12-26 at 10:08 ق.ظ
ممنون از اینکه مطالب رو دنبال می کنید.
gjhgjhjhj
2016-01-08 at 9:28 ب.ظ
خفه شو آشغال
بنده خدا
2016-02-03 at 7:39 ب.ظ
کافر همه را به کیش خود پندارد.
aram
2018-01-23 at 6:00 ب.ظ
لایک داری هدجا چرت و پرت هست حوشتن اصلا ماهواره رو عشقه
زهره
2015-12-20 at 9:04 ب.ظ
عالی وکامل بودبرای ی تحقیق عالی وکامل
سجاد سیف
2015-12-20 at 11:08 ب.ظ
ممنون از شما بابت انتخاب سایتمون
shila
2015-12-15 at 6:59 ب.ظ
عالی بود مرسی خسته نباشید
نیما
2015-12-15 at 6:45 ب.ظ
سلام خیلی خوب و دانستنی بود ممنون
sheida
2015-12-08 at 3:46 ب.ظ
عالییییی بوووووود خیییلیییییییییی ممنون…
سجاد سیف
2015-12-08 at 5:44 ب.ظ
ممنون که سایت ما رو انتخاب کردید
محمدامین
2016-12-20 at 3:19 ب.ظ
خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب
رویا
2015-12-05 at 8:12 ب.ظ
عالی و بسیار آموزنده،به خاطر زحماتتان ممنونم.
سجاد سیف
2015-12-05 at 8:32 ب.ظ
باعث افتخاره که مطلبمون مفید بود.
بیتا
2015-12-04 at 11:04 ب.ظ
سایتتون بسیار عالی و آموزنده بود درود برشما و خسته نباشید (یا علی مدد)
Môhâmmâđ
2017-12-23 at 9:30 ق.ظ
خیلی ممنون دست شما درد نکنه خیلی آموزنده و کامل بود امید وارم که بیشتر داخل سایتتون مطلب بیشتری بزارین…😘
بیتا
2015-12-04 at 10:48 ب.ظ
بسیار عالی و آموزنده بود درود برشما و خسته نباشید (یا علی مدد)
میترا
2015-11-20 at 8:32 ب.ظ
واقعا سایتتون معرکه است یه خسته نباشید حسابی برای شما که زحمت میکشی.
سجاد سیف
2015-11-20 at 8:33 ب.ظ
باعث افتخاره که از وب سایتمون استفاده می کنید
مرضیه
2018-11-11 at 11:04 ب.ظ
واقا عالی بود خسته نباشید
سجاد سیف
2018-11-13 at 9:10 ب.ظ
ممنونم و سلامت باشید